ALFREDOVA UGANKA

-- OUTDOOR CELJE --

KAKO IGRA POTEKA?

Alfredova uganka je enourna razburljiva pustolovska igra, ki se odvija po centru Celja. Vaša ekipa raziskuje mesto po začrtani poti in rešuje uganke. S seboj dobite vse potrebne pripomočke, cilj igre pa je priti do končne skrite lokacije in razvozlati Alfredovo uganko. Igra se prične v parku na Gledališkem trgu. Tam vas bo 10 minut pred vašim terminom pričakal naš game master, vam razložil pravila in predal vse, kar potrebujete.

Vsi poznamo slavnega Alfreda Nobela, švedskega industrialca in izumitelja dinamita. Morda pa ne ve vsak, da je imel v času svojega življenja posebno povezavo s Celjem. Le izbranim bo uspelo razrešiti uganko in dokazati, da so vredni revolucionarnega Alfredovega odkritja, ki bo za vedno spremenil pogled na svet. Boste to vi?

2 EKIPI = 1 CILJ (70 minut)

Omogočili smo vam tudi tekmovalni način igre: zberite dve ekipi 2 do 6 igralcev in se istočasno podajte na misijo. V tej različici vsaka skupina potuje po različni poti, na koncu pa pride do istega cilja. Igra traja 70 minut in se začne pred našo lokacijo na Kocbekovi ulici 6.

Alfred

CENIK

1 ekipa (2 do 4 igralcev) = 60 €
2 ekipi (v vsaki 2 do 4 igralcev) = 120 €
5. ali 6. član v ekipi = doplačilo 15 €

Plačate lahko na sami lokaciji, s predračunom ali preko sistema PayPal.

POGOSTA VPRAŠANJA

Kaj se zgodi, če dežuje?

V primeru zelo slabega vremena se bomo dogovorili o novem terminu.

Potrebujem kaj seboj?

S seboj potrebujete telefon s polno baterijo. Preko telefonske zveze boste povezani z našim Game Masterjem, ki vam bo v pomoč, če se vam kje zatakne.

Lahko igrajo tudi otroci?

Seveda, otroci velikokrat uporabijo domišljijo in kreativnost za rešitev ugank! Naša igra je primerna za vse igralce od 8. leta naprej. Skupine mlajših otrok med igro spremlja naš game master.

Potrebujem posebno znanje?

Uganke so zasnovane na logičnem razmišljanju, zato posebnega znanja ne potrebujete.

Koliko nas je lahko v ekipi?

Igra je najprimernejša za ekipe 2 do 6 igralcev.

Moram poznati mesto?

Poznavanje mesta in ulic za igro ni potrebno. Vsa navodila boste prejeli pred pričetkom igre.