POGOSTA VPRAŠANJA

Ali moram imeti posebna znanja?

Vse naše uganke so zasnovane na logiki in timskemu delu, rešujete pa jih s pomočjo namigov v sobi. Če znate seštevati in odštevati, ste več kot kvalificirani 🙂

Koliko igralcev lahko igra?

Med testiranjem smo ugotovili, da je optimalno število udeležencev 2 do 6. Če vas je 7 ali več, predlagamo, da se razdelite v 2 skupini, ker bo vaša izkušnja bistveno boljša.

Soba pobega? V kaj se spuščam?

Igra ne zahteva plezanja ali česa podobnega. Uganke so zasnovane tako, da boste potrebovali mentalno in ne fizično moč. V sobi boste res zaklenjeni, a če želite zaradi kakršnegakoli razloga predčasno zapustiti igro, vam bo naš game master odklenil vrata. Toda s tem se igra konča.

Je strašljivo?

DA in NE. Naša posebnost sta dve verziji sobe. “Napeta pustolovščina” je primernejša za mlajše igralce in tiste, ki želite predvsem reševati uganke brez dodatnih strašljivih efektov. “Adrenalinska srhljivka” pa vam bo po žilah pognala strah in adrenalin.

Je igra primerna za otroke?

Seveda, otroci velikokrat uporabijo domišljijo in kreativnost za rešitev ugank! Naša igra je primerna za vse igralce od 8. leta naprej, če so v spremstvu odrasle osebe. Od 12. leta naprej pa lahko samostojno obiščejo sobo. Naš predlog je, da izberete verzijo “Napeta pustolovščina”, če so v vaši ekipi mlajši člani.

Kaj se zgodi v primeru, da nam ne uspe rešiti določene uganke? Bomo sedeli in čakali, da se čas izteče?

Zaklenjeni boste ostali, dokler vam ne uspe. Hec! Brez skrbi. Izdelali smo sobo, kjer se zahtevnost povečuje, bolj ko igralci napredujejo v igri. Vsaka skupina ima možnost, da dobi namige, če to želi. Naš game master bo preko nadzorne kamere ves čas nadzoroval potek igre in bo vedno pripravljen pomagati z namigi.

Sem noseča, je to problem?

Igra ne zahteva fizične moči, ne bo se vam potrebno plaziti ali plezati. Naše priporočilo je, da v primeru nosečnosti izberete verzijo “Napeta pustolovščina”. Kljub vsemu pa naj opomnimo, da je vsak igralec med igro odgovoren sam zase.

Kako dolgo traja?

Vsaka igra traja 60 minut. Prosimo pa, da pridete 10 minut pred vašim terminom, da v miru razložimo navodila in odgovorimo še na kakšno vprašanje.

Kaj se zgodi, če moja ekipa zamudi na termin?

Dejstvo je, da so naši termini ponavadi precej zasedeni. Pozni prihodi naredijo zmešnjavo v urniku in tako “oropajo” najboljše izkušnje tiste, ki so prišli pravočasno. Zato vas prosimo, da pridete 10 minut pred pričetkom vašega termina.

Kako lahko rezerviram in plačam?

Rezervacijo lahko opravite na spletni strani ali pa nas kontaktirajte po elektronski pošti ali telefonu. Pri spletni rezervaciji lahko plačate preko PayPal-a ali s predračunom, ki vam ga pošljemo po elektronski pošti. Lahko pa izberete možnost plačila na kraju dogodka.

Lahko spremenim ali odpovem rezervacijo?

Po končani rezervaciji boste na vaš elektronski naslov dobili potrditev s povezavo, kjer lahko spremenite ali odpoveste vašo rezervacijo. To lahko opravite do 24 ur pred vašim terminom. Kasneje vaše rezervacije ne bo  možno preklicati in vračilo denarja ne bo mogoče.

Lahko med igro uporabljam mobilni telefon?

Ne. Naša vizija je, da maksimalno uporabljate sive celice in da vam omogočimo čim boljšo izkušnjo. Sicer pa, vaše roke bodo polne ključev, namigov in drugih pripomočkov, zato ne bo časa za elektronske naprave. Pa brez skrbi: po koncu vaše misije bomo poskrbeli za ekipno fotografijo (če boste to želeli).

Ali je med igro na voljo stranišče?

Trenutno nimamo dostopa do stranišča, vendar urejamo tudi to. Lahko pa ga uporabite pred igro v bližnjem lokalu.

Potrebujemo kakšno opremo? Kako naj bomo oblečeni?

S seboj prinesite le dobro voljo in zabavno družbo! Priporočamo udobno obutev in oblačila.

Za vsa dodatna vprašanja in informacije smo vam na voljo preko e-pošte info@misterius.si

MISTERIUS ESCAPE ROOM E-NOVICE

Prijavite se na naše e-novičke in bodite obveščeni o naših novih sobah, prihajajočih dogodkih, akcijah in mnogo več!