ZA VAŠE PODJETJE!

Potrebujete Team Building? Escape Room Misterius vam ponuja doživetje, polno kreativnosti in miselnih izzivov. Igra je poseben izziv in zabavna izbira za vsa podjetja.

ZAKAJ TEAM BUILDING?

  • Igra sodelujočim omogoča integracijo v ekipo
  • Izboljša se medosebna komunikacija, posledično pa tudi odnosi v ekipi
  • Uporaba logike in spretnosti reševanja problemov, ki koristijo v vsakdanjih konfliktnih situacijah v podjetjih
  • Skozi igro udeleženci prepoznajo svoje veščine in šibke točke
  • Vodji podjetja ali oddelka omogočimo opazovanje svojih sodelavcev med potekom igre s pomočjo nadzornih kamer. Na ta način prepozna njihove veščine in šibke točke, kar lahko pozneje uporabi v poslovnem okolju

ZA KOGA JE PRIMERNO?

Escape Room Misterius ponuja Team Building za manjša ali srednje velika podjetja, prav tako pa tudi za manjše posamezne enote večjih podjetij. Naše priporočilo je, da se ekipe formirajo glede na naravo dela: zaposleni na istem področju ali zaposleni na različnih področjih, ki pogosto sodelujejo med seboj.

Posebej priporočljivo je za zaposlene na področjih, ki zahtevajo natančno in premišljeno planiranje, kot je na primer logistika ali nadzor. Prav tako je primerno za skupine v marketingu.

ZA KOLIKO OSEB?

Ekipe lahko formirate v skupine od 2 do 6 oseb. Ko smo opravili testiranja, smo ugotovili, da je to število najbolj optimalno, saj pri večjem številu udeležencev izkušnja ni več tako kvalitetna. V primeru večjega števila oseb nas kontaktirajte.

IMATE DODATNA VPRAŠANJA?

Lahko nam pošljete sporočilo na info@misterius.si ali preko spletnega obrazca.