VAROVANJE PODATKOV

Na spletni strani www.misterius.si se na prvem mestu trudimo za kar najbolj varen ogled spletne strani. To pomeni, da naredimo vse potrebno, da onemogočimo kakršnokoli nepooblaščeno prestrezanje podatkov, ki jih uporabnik posreduje izključno in neposredno nam.

Zbiramo naslednje podatke:

  • ime in priimek,
  • telefonsko številko
  • elektronski naslov,
  • izbiro plačila,
  • ter ostale podatke, ki jih uporabnik vpiše ob rezervaciji termina na spletni strani.

Za točnost podatkov, ki jih uporabniki vpišejo ob rezervaciji ne odgovarjamo. Za varnost svojih podatkov je odgovoren tudi uporabnik, ki mora skrbeti, da njegovih podatkov ne pridobi tretja oseba.

Vse podatke, ki jih uporabnik vpiše ob rezervaciji na spletni strani so namenjeni samo poslovanju spletne strani in se v nobenem primeru ne bodo uporabili v druge namene.

V kolikor želite biti obveščeni o naših akcijah se morate prijaviti na e-novičke. Novičke pošiljamo občasno in od njih se lahko odjavite kadarkoli želite preko povezave »Odjava«, ki se nahaja v nogi vsakega prejetega e-sporočila.

Kaj je spletni piškotek?

Piškotek je majhna datoteka, ki se shrani na vašem računalniku ob obisku spletnega mesta. Ko stran ponovno obiščete, lahko spletno mesto ponovno uporabi vrednosti iz piškotka.

Zakaj potrebujemo piškotke?

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja uporabniku prijaznih spletnih storitev in izboljšanjem uporabniške izkušnje. Piškotki ne zbirajo osebnih ali identifikacijskih podatkov.

Ime piškotka Namen Trajanje
_ga Piškotek, ki nam omogoča, da spremljamo, kako se obiskovalci premikajo znotraj naše spletne strani. 2 leti
_gat Piškotek se uporablja za omejevanje števila poslanih zadetkov Google Analytics. 10 minut
_gid Piškotek z naključno ustvarjeno unikatno številko se uporablja za izračun podatkov o obisku naše spletne strani. 24 ur
_icl_current_language Piškotek za nastavitev jezika. 1 dan
PHPSESSID Piškotek omogoča shranjevanje sej med posameznimi zahtevami znotraj sistema za upravljanje z vsebinami (košarica, ogledani izdelki, itd.). Seja
cookie_notice_accepted Piškotek shrani vašo odločitev glede sprejma ali zavrnitve sledilnih piškotkov. 1 leto

Kako lahko odstranim piškotke?

Piškotke lahko izbrišete ali onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji »Pomoč« vašega spletnega brskalnika.

V primeru, da boste onemogočili piškotke, vam nekatere spletne strani morda ne bodo delovale pravilno. Več o uporabi spletnih piškotkih po spremenjenem Zakonu o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1, ur. list št. 109/2012).